Новини

Всичко за 20 годишният юбилей на АМБ, включително ФОТОГАЛЕРИЯ от снимки

окт. 20, 2014

На 26 септември в Правец повече от 160 членове на АМБ и гости отбелязаха 20 годишният юбилей на АМБ.
Историята със сигурност не започва от нас. Блазнеща е мисълта да си пръв, да запишеш името си сред онези, които са поставили основите, да останеш в историята.
Но съдбата ни е отредила друго – да стъпим върху знанията си за миналото, да проучим опита на предците, да го анализираме и ако имаме необходимата мъдрост, да го доразвием.
С ясното съзнание, че летоброенето не започва от нас, че професионални организации е имало много, много отдавна, имаме самочуствието да сме създатели. Създатели на организирания живот на една гилдия в края на XX и началото на XXI век. Създатели на единствената неправителствена организация в България в областта на месодобива и месопреработката.

–––––––-

Вижте всичко за празника, включително ФОТОГАЛЕРИЯ от снимки  в  БЮЛЕТИН  № 20  на стр. 4 – 13

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.