МЕСОМАНИЯ 2023

Месомания 30 години със собствено лице

Тази година най-голямото международно специализирано изложение за месо и месни продукти МЕСОМАНИЯ има юбилей – 30 години със собствено лице.    Изложението ще се проведе от 08 до 11 ноември в Интер Експо Център, гр. София.

Станете част от юбилейното издание на МЕСОМАНИЯ!
 
За да регистрирате участие трябва да попълните, подпишете, подпечатате и изпратите по eл. поща в АМБ на office@amb-bg.com формуляр „Заявка-договор“, като определите предпочитаното от Вас място в зала 1 или зала 2. Документите може да изтеглите от секция Предстоящо.

.

ПЛОЩОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.