Новини

ВИЗИТКА на Илонка Аврамова – новият председател на УС на АМБ

ян. 1, 2013

Родена на 03 август 1977 г. в гр. София.
Омъжена, с 2 деца – момиче на 15 г. и момче – на 7 г.
Ползва английски и немски езици.

Бизнес кариерата и стартира през 1997 г., когато заедно със съпруга си започват да отглеждат пилета. През 1998 г. започват работа в малък цех за “Месопреработка“. Днес 16 години по-късно, г-жа Аврамова е Председател на съвета на директорите и акционер в «Гала инвест холдинг» АД и управител на фирма «ГАЛА – М» ООД. Фирмата се занимава с добив на птиче месо и осигурява работа на 90 души персонал, включително и висококвалифицарани специалисти.

Гжа Аврамова участва в Управителния съвет на Съюз на птицевъдите в България и на Продуктов борд за яйца, птиче и заешко месо. Членува в националната развъдна асоциация по птицевъдство.

През 2010 г. тя е обявена за Евробизнесдама на годината от сп. „Агробизнесът“.

Фирма „Гала-М” ООД е член на Асоциация на месопреработвателите в България повече от 12 години.

Г-жа Аврамова е Член на УС на АМБ от 2007 г., през 2010 г. става Зам.председател, а от 2013 г. е избрана за Председател на УС на АМБ

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.