Новини

Общото събрание на АМБ очерта приоритетите за работа на новоизбрания Управителен съвет за следващите три години

юли 29, 2017

Председателят на АМБ Илонка Аврамова приветства делегатите на Общото събрание с “Добре дошли” и каза: „Уважаеми колеги, трябва да се гордеем се, че сме част от Асоциацията, защото да се работи усилено е трудна задача, да се надграждат успехите не е лесно, да се създаде сплотен екип не е за всеки, да се ръководи бизнес е въпрос на знания, талант и нюх към успеха. ХУБАВО Е, ЧЕ ПОСТИГАМЕ ТОВА ЗАЕДНО!” Събранието протече при предварително обявения дневен ред. Официални гости бяха г-н Владимир Крумов – зам. областен управител на Бургас, г-жа Виолета Лазова от името на кмета на Бургас Димитър Николов, г-н Ивайло Иванов – изп. директор и г-жа Габриела Любенова от Интер Експо център, които приветстваха членовете на асоциацията. Поздравителен адрес изпратиха от БСК.

 

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.