ПРОЕКТИ

МЕСОМАНИЯ 2018 – 25 ГОДИНИ СЪС СОБСТВЕНО ЛИЦЕ

сеп. 18, 2018

Във връзка с честването на четвърт век МЕСОМАНИЯ, Асоциация на месопреработвателите в България кандидатства за държавна помощ в Министерство на земеделието, храните и горите по „Схемата за държавна помощ за участие в изложения”.

С решение от заседанието на Управителния съвет на Държавен фонд „Земеделие“, съгласно Протокол № 132 от 28.08.2018 г., МЗХГ и ДФ „Земеделие” подкрепиха изложението МЕСОМАНИЯ чрез целева субсидия към Асоциация на месопреработвателите в България.

Всички месопреработвателни фирми-членове на АМБ, отговарящи на изискванията за малки и средни предприятия, които участват в МЕСОМАНИЯ 2018 ще получат бонус наем площ на изложбените помещения и щандове, ПР материали, публикации за обявяване на събитието и др.

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.