ПРОЕКТИ

ДВАНАДЕСЕТО ИЗДАНИЕ НА ПРАЗНИКА НА ГОРНООРЯХОВСКИЯ СУДЖУК

май 20, 2018

8-12 юни 2018 година

гр. Горна Оряховица

С много музика, кулинарни демонстрации, игри, забавления и разбира се кулинарни изненади ще премине тази година дванадесетото издание на Празника на горнооряховския суджук, който събира стотици любители на деликатеса от всички краища на страната.

Тази година организатор на проявата е Асоциация на месопреработвателите в България, с финансовата подкрепа на Министерството на земеделието, храните и горите и ДФ „Земеделие“ и с активното участие на Община Горна Оряховица.

От 8 до 10 юни домакините на празника очакват своите гости, за да ги зарадват с атрактивни постановки, състезания, дегустации. Над града през трите дни на празника ще се носи ароматния пушек на печени на място суджуци, а популярни водещи ще се грижат за доброто настроение. За участие в празничната програма са поканени оркестър „Елит фолк“, сестри Диневи, оркестър „Паскалев“, Поли Паскова и ансамбъл „Чинари, оркестър „Плам“, Пепи Христозова, Кичка Бодурова и квартет „Мистик“, самодейни състави от общината. Водещ ще бъде актьорът Ненчо Балабанов.

В празника ще вземат участие фирмите „Р. А. Боби 03“, „Родопа – 96“ и „Стефанов – Иван Стефанов“, единствени в страната, които имат право да произвеждат горнооряховски суджук.

 

 

Очакваме ви, за да отбележим заедно най-вкусния празник на град Горна Оряховица!

И не пропускайте заедно със спомените да отнесете у дома и от любимия на поколения българи деликатес. Само така веселото настроение и пиршество ще продължат и след финала на Дните на горнооряховския суджук!

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.