ПРОЕКТИ

„ДНИ НА БЪЛГАРСКОТО МЕСО“

сеп. 18, 2019

Асоциация на месопреработвателите като единствената и най-голяма браншова организация в България организира през м.октомври „Дни на българското месо“. Инициативата ще се проведе с финансовата подкрепа на МЗХГ и ДФ „Земеделие“ по време на традиционното Национално изложение по животновъдство в гр. Сливен.

На 11 и 12 октомври „Градът на 100-те войводи“ ще събере ценителите на качествени и традиционни български месни продукти, които ще се представят на многобройните щандове на малки и средни предприятия от цялата страна. С това мероприятие асоциацията ще се включи в кампанията на МЗХГ „Аз подкрепям българските производители, подкрепи ги и ти!“

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.