Новини

Днес беше открито 20-то юбилейно изложение на хранително-вкусовата промишленост Месомания 2013

ное. 10, 2013

20-о издание на МЕСОМАНИЯ: най-авторитетната международна специализирана изложба за месо, месни продукти и съпътстващи месната индустрия дейности в България през 2013 г. чества своя 20-годишен юбилей. МЕСОМАНИЯ се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България с подкрепата на Агенция Булгарреклама. Месни продукти, произведени с технологии, които ги правят по-здравословни. Това е един от основните акценти на „Месомания 2013“.

„Малко сол, без алергени в продуктите, да няма оцветители и същевременно продуктът да е вкусен и да се харесва на клиентите“ – е рецептата за успех на Николай Миленков – собственик на фирма за технологии и рецепти в месопреработването.

Изложбата протича под мотото  „20 ГОДИНИ СЪС СОБСТВЕНО ЛИЦЕ“ и за поредна година привлича за участие български и чуждестранни компании: производители, вносители и търговци на месо и месни продукти, машини и оборудване, иновационни технологии, адитиви, опаковки и опаковъчни машини, специализирани транспортни средства, индустриални подови и стенни покрития, консумативи и всичко друго, необходимо за месната индустрия и търговия.

„Аз съм сигурен, че това изложение ще расте! Над 20% са новите изложители. В него, вече има доверие!“ – каза Явор Гечев, зам.-министър на земеделието и храните.

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.