Новини

АМБ участва с щанд на четири изложения в Пловдив – Винария, Фудтех, Хорека и Вкусовете на Италия

апр. 15, 2014

В МЕЖДНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ ОТ 02-05.04.2014 СЕ ПРОВЕДОХА ЧЕТИРИ ИЗЛОЖЕНИЯ: „Винария“, „Фудтех“, „Хорека“ и „Вкусовете на Италия“.

Асоциацията на месопреработвателните в България участва с щанд, като акцента беше – 20 година АМБ.

На щанда бяха представени дейността на АМБ и голямото и значение за развитието на бранша, както и на традиционните български месни продукти.

По време на панаира бяха направени срещи с търговци, вносители, представители на медии. Също така беше проведен и поредния семинар за етикетирането от годишната програма на Асоциацията, посветена на 20 години АМБ.

Асоциацията беше удостоена с плакет и Грамота, които бяха връчени от директора на борда на директорите на Международен панаир Пловдив – г-н Соколов.

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.