Новини

АМБ беше домакин на традиционното градинско парти-барбекю „Тайната на българския вкус“

сеп. 22, 2013

Фойерверки озариха небето над Горна баня на традиционното градинско парти-барбекю „Тайната на българския вкус“ проведено на 19.09.2013 в Дипломатически клуб „Горна баня“.

Градинско парти-барбекю „Тайната на българския вкус“ е престижен годишен форум на Асоциацията на месопреработвателите в България – най-голямата браншова организация в България, член на Европейската асоциация на ме сопреработвателите, на Съюза на търговците на живи животни и месо от ЕС, на БАХПИ, БСК, БТПП, СХП и на СПБ. От 1998 г. всяка есен АМБ става организатор на уютна неформална среща на членовете на асоциацията с представители на изпълнителната и законодателната власт, с посланици и търговски представители, с неправителствени и браншови организации,с журналисти от различни медии, с партньори на асоциацията.

Мероприятието цели да събере на едно място българските месопреработватели с представителите на държавната администрация, да хвърли мост между публичния и частния сектор, да предложи приятна атмосфера за споделяне на гледни точки…

И тази година на 19 септември на едно място се събраха мениджъри на фирми и предприятия, представители на законодателната и изпълнителната власт в България, гости от чужбина и др., за да имат възможност в добра компания да се насладят на Тайните на българския вкус …

По традиция за доброто настроение на гостите се погрижи вокална група „Врабчета“, със специално подготвената богата програма. Аромат на скара, изискани напитки и избрани деликатеси от продуктовата гама на предприятията в асоциацията допълваха доброто настроение. Както винаги за гостите се организира томбола с награди – кошници, пълни с най-добрите продукти на фирмите от бранша. Впечатляваща заря в небето над Дипломатически клуб „Горна баня“ беше прекрасен завършек на вечерта.

20 богато и красиво аранжирани кошници, пълни с най-добрите продукти на фирми – членове на АМБ зарадваха късметлиите от организираната томболба за присъстващите.

Деликатесите в тях бяха осигурени от БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ „ОРЕХИТЕ“БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ „ЛЕКИ“ и ТАНДЕМ В – с по 4 кошници, НИКОВ-ИВАН НИКОВ – 2 бр. и по една кошница беше предоставена от ЕКОМЕС, ЛАЛОВ И ВАЧЕВ, ЛОТОС, СТЕФАНОВ, Сдружение Традиционни сурово-сушени месни продукти, КОМПАС ООД. Истински късметлии се оказаха и Врабчетата, които получиха прасенце, осигурено от БИЛЯНА МЕС.

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.