МЕДИИТЕ ЗА НАС

АГРОЗОНА: Шефът на Тандем Кирил Вътев ще тренира млади борци, асоциацията поема Илонка Аврамова

авг. 13, 2013

Кирил Вътев, популярният собственик на фирма Тандем за производство на колбаси остави обществената работа и стана треньор на Националния младежки отбор по борба Кадети. Кирил Вътев си подаде оставката от поста председател на УС на Асоциация на месопреработвателите в България /АМБ/ в края на миналата седмица на отчетно изборното събрание на асоциацията, обясни директорът на АМБ Светла Чамова. Неговото място зае Илонка Аврамова, която е и собственик на монтанската фирма Гала, за преработка на пилешко месо.

Господин Вътев иска да се върне изцяло към първата си професия, той е завърши ВИФ, очевидно може да си позволи тази житейска промяна и да работи само с млади хора, обясни тя. Наложило се е отчетно изборното събрание на АМБ тази година да се проведе няколко месеца по- рано, защото той имал ангажимент към националния отбор от началото на март.

В състава на новото ръководство на асоциацията има много млади членове, много от които са синове и дъщери на предишните членове. Идеята е да се даде път на новата генерация в бранша, коментира Чамова. В cъстава на ръководството на АМБ влизат членове от всички райони на страната.

Автор на материала: Светлана Трифоновска

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.