Новини

ЗЛАТНИТЕ МЕДАЛИСТИ НА МЕСОМАНИЯ 2016

ное. 15, 2016

Международната специализирана изложба за месо, месни продукти и съпътстващи месната индустрия дейности МЕСОМАНИЯ се проведе от 9 до 12 ноември 2016 г., в Интер Експо Център – София   Кои са златните медалисти-производители на храни за 2016 г.?

31 фирми получиха „златните медали“ за храни и напитки на международните изложения за хранително-вкусовата индустрия. Те бяха отличени в конкурса „Златен медал с диплом“ 2016 за качествени и оригинални пазарни продукти, представени от фирмите в изложенията Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк. Това се случи на официална церемония в четвъртък (втория ден) от изложенията.

Целта на Конкурса „Златен медал с диплом” е да се поощри и насърчи хранителния бизнес при производството и предлагането на български храни с доказани и уникални качества.

Продуктите се оценяват от Комисия от експерти с научен и практически опит и браншовите организации, представени на изложенията. Главните критерии са – български продукти от български суровини, вкусови критерии и етикетиране.  Ето и кои са победителите на МЕСОМАНИЯ 2016 „БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ“ АД  – ДОБРУДЖАНСКА ЗАКУСКА СЛАЙС ОРЕХИТЕ „БОЗМОВ“ ЕООД  – ДЕЛИКАТЕС БОЗМОВ
„БОЗМОВ“ ЕООД  –  РУСЕНСКИ БАБЕК „ЕКО МЕС“ ЕООД  –  МОСКОВСКИЙ САЛАМ
„ЕКО МЕС“ ЕООД  –  ШОПСКА ЛУКАНКА
„ЕКО МЕС“ ЕООД  –  ШПЕКОВИ РАЗЯДКИ „МЕСОМАНИЯ ТРЕЙД“ ЕООД  –  НЕВРОКОПСКИ ДОМАШЕН СУДЖУК „ДЕЛИКАТЕСЕН“ „АНИРА ТРЕЙДИНГ“ ЕООД  –  ДОМАШЕН АЙВАР MAMA’S
„АНИРА ТРЕЙДИНГ“ ЕООД  –  ДОМАШНА МАКЕДОНСКА ЛЮТЕНИЦА MAMA’S „ЛАЛОВ И ВАЧЕВ“ ЕООД  –   ТЕЛЕШКА ЛУКАНКА „МАЙСТОР ЦВЕТКО“
„ЛАЛОВ И ВАЧЕВ“ ЕООД  –  ТЕЛЕШКА СУШЕНИЦА „МАЙСТОР ЦВЕТКО“ „ПИ АЙ – 1“ ЕООД  –  ПОДПРАВКА ЧЕРВЕНА НАДЕНИЦА С ЧУШКА
„ПИ АЙ – 1“ ЕООД  –  ПОДПРАВКА ДОМАШНА ЛУКАНКА
„ПИ АЙ – 1“ ЕООД  –  ПОДПРАВКА КРЕНВИРШ ТРАДИЦИОНЕН

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.