Новини

„Тенденции в развитието на хранителната индустрия и опазване на околната среда“ – дискусионен форум

фев. 20, 2020

Вторият дискусионен форум – част от инициативата „Бизнесът информира-потребителят избира“ се проведе на 20 февруари в зала ПРЕС КЛУБ на Международен панаир Пловдив по време на изложението ФУДТЕХ 2020.  Организатори на събитието бяха Асоциацията на месопреработвателите в България, Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци, Съюзът на пивоварите в България (СПБ), Сдружението на производителите на растителни масла и маслопродукти в България и Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България (АПБНБ), с партньорството на Университета по хранителни технологии (УХТ) – Пловдив, сп. Progressive и сп. Храната на XXI век.  Повече за форума може да прочетете в прикачения файл.

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.