Новини

УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИ ПОРЕДНОТО 23-О ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА МЕСОМАНИЯ 2016 09 – 12 НОЕМВРИ 2016

ное. 16, 2016

НА ОТКРИВАНЕТО ПРИСЪСТВАХА РЕДИЦА ОФИЦИАЛНИ ГОСТИ: Г-ЖА ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА, МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ, Г-ЖА МАЯ МАНОЛОВА, ОМБУДСМАН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, Г-Н ПЕТЪР ДЕНЕВ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА, Д-Р ТОДОРКА ЯНКОВСКА, ЗАМ. ДИРЕКТОР НА БАБХ Г-Н УРДЖАНОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АМБ ОТКРИ ЧЕТИРИТЕ ИЗЛОЖЕНИЯ – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД И ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО И СИХРЕ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР, СОФИЯ. В ИЗЛОЖЕНИЕТО ВЗЕХА УЧАСТИЕ 77 ФИРМИ ДИРЕКТНИ УЧАСТНИЦИ, ОТ КОИТО 65 БЪЛГАРСКИ КОМПАНИИ И 12 ЧУЖДЕСТРАННИ ОТ ГЪРЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, КАТАР, МАКЕДОНИЯ. НОВИТЕ УЧАСТНИЦИ БЯХА 21 ФИРМИ МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ – БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ БЯХА 21. СПЕЦИАЛНО УЧАСТИЕ ВЗЕ АСОЦИАЦИЯ GERMAN MEAT, ГЕРМАНИЯ, КОЯТО СЪВМЕСТНО С АСОЦИАЦИЯ НА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР ОРГАНИЗИРАХА НА 10 НОЕМВРИ NETWORKING ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА МЕСНАТА ИНДУСТРИЯ. НА СРЕЩАТА ПРИСЪСТВАХА ВОДЕЩИ НЕМСКИ ФИРМИ, ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ГОВЕЖДО, СВИНСКО И ПТИЧЕ МЕСО – ЧЛЕНОВЕ НА НЕМСКАТА АСОЦИАЦИЯ GERMAN MEAT. ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА ПРИСЪСТВАХА ВОДЕЩИ МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНИ ФИРМИ – ЧЛЕНОВЕ НА АМБ, ВНОСИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА МЕСО, ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ И МЕДИИ. АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПАЗАРНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В ГЕРМАНИЯ ПРЕДСТАВИ Г-Н STEFFEN REITER ОТ GERMAN MEAT БЪЛГАРИЯ. Д-Р СВЕТЛА ЧАМОВА, ИЗП.ДИРЕКТОР НА АМБ ЗАПОЗНА ПРИСЪСТВАЩИТЕ СЪС СЪСТОЯНИЕТО И ПЕРСПЕКТИВИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА МЕСНАТА ИНДУСТРИЯ В БЪЛГАРИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ. ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА GERMAN MEAT, ПРИДРУЖАВАНИ ОТ Д-Р ДИЛЯНА ПОПОВА ОТ АМБ ПОСЕТИХА ПРЕДПРИЯТИЯТА НА ФИРМИТЕ „ТАНДЕМ В“ В СОФИЯ И „ЕКО МЕС“, В С. ВЕЛИЧКОВО.

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.