Новини

ЦЕРЕМОНИЯ ПО НАГРАЖДАВАНЕ – МЕСОМАНИЯ 2020

ное. 15, 2020

Най-голямото международно специализирано изложение за месо и месни продукти „Месомания“, организирано от Асоциацията на месопреработвателите се проведе от 4 до 7 ноември 2020 г. в Интер Експо Център,  с подкрепата на Министерство на земеделието, храните и горите и Държавен фонд Земеделие. Да, тази година изложението беше различно: организацията беше друга, пространството и средата бяха оформени и подготвени специфично, успехът се измерваше по нов начин. Форумът по традиция бе съпътстван от „Дни на българското месо“. Сред най-атрактивните инициативи в програмата бяха ученическият конкурс „Млад Месар“ и състезанието „Млад Кулинар“. Предвид извънредната епидемична обстановка церемонията по награждаване на отличилите се в двата конкурса се проведе на най-модерната платформа за хибридно провеждане като част от Месомания. Линк към събитието: https://drive.google.com/file/d/1ysELAcP0QNzxyye25YyMDDoEK1DRTM5w/view?usp=sharing

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.