Новини

МЕСОМАНИЯ 2021

сеп. 1, 2021

„ДНИ НА БЪЛГАРСКОТО МЕСО“ – нови идеи и вкусни изненади за посетителите на „Месомания“   „ДНИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО МЕСО“ отново ще зарадват посетителите на международното специализирано изложение „Месомания“ 2021. Традиционната инициатива се организира от Асоциация на месопреработвателите в България и ще представи както традиционни, така и нови месни продукти на водещите производители, по нетрадиционен и иновативен начин. Събитията ще се проведат в рамките на най-голямото изложение за храни от 29 септември до 02 октомври 2021 г. в Интер Експо Център, София и се осъществяват с подкрепата на Министерството на земеделието, храните и горите и Държавен фонд „Земеделие“.

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.