Новини

КРЪГЛА МАСА на тема: „Новите изисквания за етикетиране на месо и месни продукти – предизвикателство за бизнеса и потребителите“.

сеп. 9, 2014

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Асоциация на месопреработвателите в България (АМБ) организира КРЪГЛА МАСА на тема:
„НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЕТИКЕТИРАНЕ НА МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА БИЗНЕСА И ПОТРЕБИТЕЛИТЕ“.

Кръглата маса ще се проведе на 26 и 27 септември 2014 г. в ХОТЕЛ „РИУ ПРАВЕЦ РИЗОРТ“гр. Правец.

Ще имате възможност да дискутирате с водещите специалисти в областта на етикетиране на храните и контролните органи по въпроси, свързани с прилагането на Регламент 1169/2011 г. Ще ви представим „Практическо ръководство за етикетиране на месо и месни продукти“, което беше изготвено от АМБ след регионалните семинари, проведени през периода февруари-март 2014 г.

Участието в кръглата маса Ви дава възможност да представите проектите си на нови етикети за коментари и дискусии. Всеки, който желае да презентира фирмени етикети, трябва да заяви това предварително в офиса на АМБ, за да бъде включен в програмата. Фирми, които вече са изготвили новите етикети или проекти на етикети могат да ги изпратят предварително в офиса на АМБ, за да ги представим за дискусии по време на кръглата маса.

Очакваме да проявите активност, тъй като това е възможност да изпълните изискванията, които ще се прилагат от 13 декември 2014  г.

Таксата за участие в кръглата маса е:

  • за членове на АМБ – 120 лева без ДДС за 1 човек /144 лв. с ДДС/, а за всеки следващ от фирмата ½ такса.
  • за нечленове на АМБ – 180 лева без ДДС за 1 човек /216 лв. с ДДС/, а за всеки следващ от фирмата ½ такса.

 

Таксата се превежда по Банков път или в брой преди започване на семинара.

Сметка: IBAN: BG31RZBB 9155 1066 0327 15, BIC: RZBBBGSF

* Таксата включва Ръководство за етикетиране, кафе-паузи и официална вечеря по случай 20 години АМБ. Нощувката е за сметка на всеки участник /преференциална цена в РИУ ПРАВЕЦ РИЗОРТ – единична стая: 99 лв. с ДДС, двойна стая: 158 лв. с ДДС, къщичка с три спални за 3 души – 250 лв. с ДДС/, която се заплаща на рецепцията на хотела.

Очакваме всички желаещи да участват в кръглата маса, да изпратят попълнените регистрационни карти до 15 септември 2014 г.

За повече информация, може да се свържете с д-р Диляна Попова, главен експерт ветеринарно законодателство към АМБ на тел. 0899 88 56 64.

Оставам на Ваше разположение и Ви очакваме,

Д-Р СВЕТЛА ЧАМОВА

Изп. директор на АМБ


Приложения:

1. Програма

2. Регистрационен формуляр

Атанас Урджанов - председател на управителния съвет на АМБ

 

Атанас Урджанов е роден на 02.12.1972 г.
Икономист по образование с почти 20-годишен опит в областта на месопреработката.
От 2010 г. е член на Контролния съвет на АМБ и негов председател, а от 2013 г. е член на Управителния съвет на асоциацията.
Опитът в областта на месопреработката развива основно в хранителния холдинг “Белла България”, където работи и до момента.
Притежава лидерски и мениджърски умения. С опит в областта на управление и международен маркетинг, икономика, управление на финансите и инвестициите, проучване на пазара, управление на персонала, съвременни информационни технологии, работа в екип, управление на проекти.